Var det her nu lige den rette dør?

19 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi mener ikke så meget, om man har valgt at købe den rigtige dør, for når man for eksempel besøger sådan et sted som Klarwindows.co.uk, så er der mange gode døre at vælge blandt, og man skal nok ende med at foretage sig det korrekte valg – og ellers kan man vælge om.

Vi mener derimod, når der er tale om et andet sted, hvor der ikke er tale om ens egen dør, men hvor der er mange døre, og man skal vælge den rigtige, men de fleste døre i denne bygning ligner hinanden, og det kan derfor være svært at finde ud af, om man er endt ved den rigtige.

Det her er ikke sådan et åbent kontorkompleks, hvor man kan se ind gennem glasdøre, om det er det rette kontorlokale.

Den retningsanvisning, man har fået for at komme hen til den rette dør, var også lidt vag, og man vil ikke virke dum og spørge igen.

dør

Du skal nok ende med at vælge den rette dør

Det vil være pinligt, hvis man lidt for skråsikkert vælger en dør at gå ind gennem, og så opdager man, at det var det helt forkerte sted.

Endnu dummere kan det også være, hvis man banker på, venter og bliver lukket ind, og så er det heller ikke det rigtige sted, man er kommet til.

Man har spildt ens tid og dem, der åbnede for en, og hvis det sker for mange gange for begge parter med forskellige mennesker, så begynder det virkelig at blive irriterende.

Det gør måske ikke så meget, hvis man bare skal være dette sted en enkelt gang eller to, men hvis man tit skal have sin gang her, så er det med at begynde at regne ud, hvordan man aflurer de døre fra hinanden, når de kan minde så meget om hinanden.

Flere Nyheder