Vælg rejser til mindre turist tunge destinationer

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Vælg rejser til mindre turist tunge destinationer

Det værste ved at rejse i høj sæsonen er de mange andre turister, som har det med at oversvømme de mest populære destinationer. Mange mennesker har ikke mulighed for at rejse uden for de etablerede ferie måneder, enten fordi de ikke kan få fri fra arbejde, eller fordi de har børn i den skole søgende alder.

Derfor kan man blive nødt til at rejse på tidspunkter, hvor alle andre også rejser. Dette kan godt være virkelig stressende – men der er faktisk mulighed for at vælge turist ræset fra. Dette gør du nemmest ved at vælge rejsemål, som ikke er kendt for deres høje turist rater, og således undgår at skulle dele ferie med alt for mange solferie danskere.

Overvejer du Malaga? Vælg i stedet Cordoba

Malaga er et af de ferie mål, som er super populære blandt især danskere. Dette er såmænd forståeligt nok. Den charmerende sydspanske by har masser at byde på såvel kulturelt og historisk, er spækket med lækre udskænknings steder og restauranter, og er både børnevenlig og attraktiv for det voksne publikum. Til gengæld vrimler byen også med turister fra hele Europa i høj sæsonen.

Hvis du ikke ønsker at være en del af denne flok, kan du vælge den smukke og idylliske by Cordoba, som faktisk har mindst lige så meget at tilbyde det historisk og kulturelt inklinerede publikum – men med langt færre turister. I Cordoba finder du, lige som i Malaga, historiske fæstninger fra maurernes storheds tid, lige som der i Cordoba findes smukke mindesmærker fra romertiden. Og så kan du med sikkerhed både bo og spise billigere i Cordoba end i Malaga, selv om udvalget af hoteller, gæstgiverier, restauranter og lignende måske ikke er nær så stort.

Hvis du ønsker flere forslag til alternative rejsemål, kan du blive klogere på rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere Nyheder