single-image

Vælg et malerfirma fra Ejby – eller et fra udlandet måske?

Det er slet ikke så svært at finde sig et malerfirma i Ejby, hvis det er det, man søger efter. Det er nemlig lige her: https://malerkanonen.dk/malerfirma-ejby/ .

Men måske kommer du så til at tjekke deres priser og tænker, at selvom det er fair priser, at de er konkurrencedygtige, og de sagtens kan matche med den levestandard og indkomst du har, at man som regel kan få det billigere i udlandet.

Eller: det er som sådan ikke billigere set fra et andet lands perspektiv, der er bare en lavere pris i forhold til den danske, men prisen er meget tilsvarende den, som de lever efter i det givne land.

Og det behøver sådan set ikke være et land, der er langt væk, så burde man måske ikke kunne hyre dem til at komme forbi en som privatperson og lige tage sig af opgaven?

Selv med lidt betaling til rejsen så vil det stadig kunne svare sig prismæssigt at hyre de udenlandske malere, og hvis man ikke er så pernitten med kvaliteten, så kan standarden jo også være derefter – hvem ved, måske er den ligefrem lige så god eller bedre end de danske malere fra Ejby?

Men du har sikkert læst en masse artikler om danske firmaer, der udnytter udenlandsk arbejdskraft, og selvom du ikke er et firma, så er det lidt det samme her, selvom du mener, du behandler malerne godt.

Selv med det in mente, så sætter du jo ikke gang i samfundshjulene herhjemme, for betalingen til dem ender jo i sidste ende i udlandet, medmindre de bruger lidt af deres betaling i Danmark.

Det er også meget lettere at betale danske malere, end når man skal til at lave en betaling til udlandet.

Derfor mener vi, at man skal holde sig til danske malere, og hvis det er malere fra Ejby, der er svare til dig, så vælg dem!