Undgå at blive snydt af din maler

28 september 2021 Steffen Hansen

Når du skal vælge en maler, til at klare en opgave for dig, skal du huske på nogle vigtige ting, før du tager en beslutning. Vi har listet tre ting, du skal have med i dine overvejelser, før du bestiller en maler. Læs med her.

1. Hvad er malerfirmaets omdømme?

Før du tager det første og bedste malerfirma, bør du læse andres anmeldelser af firmaet. På denne måde risikerer du ikke at booke et malerfirma, der ikke kan gøre arbejdet ordentligt eller som ikke holder, hvad de lover. Det er derfor vigtigt, at du gør din research, før du tager en endelig beslutning. Trustpilot, Google eller Facebook er gode sider at bruge, hvis du gerne vil læse nogle anmeldelser.

Malerfirmaets hjemmeside vil måske male et perfekt billede af deres services og vise gode resultater fra andre opgaver. Det stemmer nødvendigvis ikke overens med virkeligheden. Tjek derfor malerfirmaets omdømme ud, før du gør mere.

2. Er prisen fornuftig?

Afhængigt af hvor meget du skal have malet, så svinger prisen på en malers ydelser fra firma til firma. Vi anbefaler derfor, at du henter flere tilbud ind fra andre forskellige malerfirmaer. Du har måske et budget, som du skal stramt overholde og derfor er det vigtigt, du ikke bruger unødvendige kroner på en maler. I et prisoverslag fra malerfirmaet kan du se, hvilke ting du betaler for. Det kan være malers løn, materialer eller udstyr, som de skal medbringe. Derfor er godt at tjekke prisen fra andre malerfirmaer igennem, før du gør mere.

3. Find en maler tæt på

Hvis du bor i området af Gladsaxe, vil det klart tjene til din fordel, at du finder et Malerfirma i Gladsaxe. En maler fakturerer ofte fra, at de går ud fra døren til de er hjemme på deres kontor igen. Derfor kan det være en god idé at finde en lokal malerfirma, fremfor et fra Nordsjælland. Ellers kan du hurtigt komme til at betale dyrt for kørselspenge. Find derfor en maler, der er nær dig, så de kan komme hurtigere frem og komme i gang med deres arbejde. 

Flere Nyheder