Som ældre person skal man passe på med at falde ned på ens gulv

08 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Det kan gøre virkelig ondt, hvis man glider på ens gulv, eller man bare taber balancen og ender med at ryge lige ned på gulvet.

Men medmindre man er virkelig uheldig og brækker nakken, eller man får stukket sig i kroppen med noget spidst eller lander på noget skarpt på gulvet, så gør det højst lidt ondt, og man kan rejse sig op igen relativt hurtigt.

Man ømmer sig lidt, men man er hurtigt på toppen igen, fordi man er i en alder, hvor kroppen stadig er duelig og kan holde til meget.

Desuden laver man en del gulvarbejde i århus som ens beskæftigelse, så man har ret godt kendskab til at være langt nede på gulve og se deres tilstande og sørge for, at man ikke skal glide i dem eller ramme noget på vejen.

Men så er det ikke for svagelige, ældre mennesker, når de falder ned på deres gulve.

Det kan faktisk blive døden for dem!

Som ældre person på gulvet skal man have en redningsmetode klar

Tro det eller ej, men det er faktisk set flere gange, at ældre mennesker er drattet om på deres gulve ved et hændeligt uheld, men fordi de var alene og ikke ventede besøg længe og kunne råbe efter hjælp højt nok, så de døde faktisk af tørst eller deres fald.

Det sker endda også herhjemme i Danmark.

Derfor er specielt enlige ældre meget udsatte på den front, hvis de så også er svagt gående, eller de brækker en knogle eller mere ved bare et lille fald, når de falder om.

En redningsmetode i den her forbindelse kan være, at de har en nødsender på sig, som de kan aktivere, hvis de skulle falde om, så hjemmehjælpen eller andre kan dukke op med det samme eller hurtigst muligt.

Man kan aldrig være på den sikre side, men man kan gøre sit for at undgå det.

Flere Nyheder