Professionel fliserens på Sjælland

04 august 2021 Astrid Pedersen

Skal havegangen, terrassen eller indkørslen stå skarpt til sommer? Så bør du få hjælp til fliserens. Dine fliser vil nemlig efter al sandsynlighed være dækket af hvide, grønlige, gule eller sorte pletter. Her er der ikke tale om fugleklatter men om flisepest – en sejlivet lavart som er grim at se på men faktisk forholdsvis nemt at komme til livs.

Hvordan får jeg flisepest af mine fliser?

Selv om flisepest ikke er direkte skadeligt for fliserne skæmmer de grimme pletter stadig flise belægningens overflade. Denne kan hurtigt komme til at fremstå grimet og uensartet hvilket ikke just er en pryd for den smukke have.

Derfor vælger mange have ejere selv at tage affære, og leje en højtryksspuler til fjernelse af lav, mos og alger. Men denne metode kan kun på det kraftigste frarådes.

Med en højtryksspuler risikerer du nemlig at ødelægge overfladen på de fliser du renser. Det høje tryk kan fjerne den beskyttende skal som forhindrer vand i at trænge ind i flisen. Når skallen er væk vil flisen fremstå porøs i overfladen.

Således vil fugt og væde kunne trænge ind i flisens kerne hvilket er temmelig problematisk når frosten sætter ind i de kolde vintermåneder. En frostsprængning kan ødelægge flisen. Den skrøbelige overflade vil desuden udgøre endnu bedre vækst betingelser for flisepest. Og så er du faktisk lige vidt.

I stedet bør du alliere dig med et professionelt have firma som har ekspertise inden for fliserens. Så kan du være sikker på at dine fliser bliver renset og efterbehandlet på behørig vis. Og du kan være sikker på at flise belægningens overflade forbliver intakt.

Lad Stecks Fliserens hjælpe dig med at rense dine fliser

Hos Stecks Fliserens kan du få hjælp til rensning af fliser i det meste af Nord- og Vestsjælland. Du kan læse mere, og booke Stecks Fliserens på https://stecksfliserens.dk/fliserens/ 

Flere Nyheder