Lad et parkeringsselskab hjælpe dig med parkeringsbøvl

09 august 2021 Astrid Pedersen

Det er så surt hver dag at skulle slås med udefra kommende bilister som parkerer uretmæssigt på éns private parkeringspladser. Hvis du administrerer parkeringspladser tilknyttet en privat beboelses eller erhvervsejendom kender du sikkert problematikken.

Det ses ikke sjældent at en bilist snyder sig til gratis parkering selv om det tydeligt er markeret hvem den pågældende parkeringsplads tilhører. Og så er den retmæssige indehaver af pladsen henvist til parkering på gaden, måske endda mod betaling og langt væk fra boligen eller arbejdspladsen.

Få en professionel parkeringsløsning hos et dansk parkeringsselskab

Den uvedkommende parkering er således til stor gene for medarbejdere, kunder eller beboere i din ejendom – og det er dit ansvar at løse problemet. I den sammenhæng kan du med fordel alliere dig med et professionelt parkeringsfirma.

Her kan du få tilbudt en parkeringsløsning som imødekommer dine behov hvad end disse går i retning af adgangsbegrænsning eller parkeringskontrol ved uddannede parkeringsvagter. Og vælger du UnoPark som dit parkeringsselskab kan du være sikker på at du får den bedst tænkelige service når det handler om at finde den mest optimale løsning.

Hvordan kan UnoPark hjælpe mig?

UnoPark tilbyder stærke parkeringsløsninger baseret på et fleksibelt aftale grundlag som tager højde for alle dine ønsker og dine parkeringspladsers behov.

En professionel parkerings konsulent vil hjælpe dig med at vælge de tjenester som skal indgå i netop din unikke aftale. Det kan for eksempel være parkeringsopsyn, hvis dine parkeringspladser ikke har mulighed for afspærring og parkeringskontrol.

Vælger du at lade UnoPark forestå parkeringsservice på dine parkeringspladser får du adgang til at administrere din løsning gennem et online administrationsmodul. Dette kan tilgås fra din pc eller via en app. Således kan du eksempelvis udstede eller annullere midlertidige og faste parkeringstilladelser uanset hvor du befinder dig og hvad tid på døgnet det er.

Læs mere om UnoPark på UnoPark.dk

Flere Nyheder