single-image

Hvornår har jeg brug for ejendomsadministration?

Ejendomsadministration er for dig eller jer, som sidder i bestyrelsen for en andelsboligforening eller en ejerforening, og har brug for hjælp til at balancere foreningens og ejendommens økonomi. Der er et stort arbejde forbundet med udsendelse af diverse kommunikation vedrørende budgetter og regnskaber samt opkrævninger og information omkring eventuelle ændringer i disse. Alt dette kan et ejendomsadministration selskab tage sig af – og så kan du sove trygt om natten, i sikker forvisning om, at alting er som det skal være.

Når du allierer dig med en dygtig ejendomsadministrator eller et kompetent og ressourcefuldt ejendomsadministration selskab, kan du overlade alt arbejde inden for bogføring, økonomisk administration og beboer kontakt i forbindelse hermed til dit ejendomsadministration selskab. Dette sparer dig og de øvrige bestyrelses medlemmer for en masse arbejde, og giver samtidig en vis garanti for foreningens økonomiske og finansielle sundhed.

En ejendomsadministrator vil kunne fungere som lige dele bogholder, sparring partner og rådgiver, når det kommer til økonomiske dispositioner, for eksempel i forbindelse med henlæggelses strategier eller større udskrivninger. Det kan for eksempel være, at taget på ejendommen trænger til en renovering, eller at gården skal have ny belægning. Her kan dit ejendomsadministration selskab bistå med rådgivning omkring finansiering, således at denne foregår i overensstemmelse med den aktuelle budgettering.

Hvor finder jeg den bedste ejendomsadministration på Frederiksberg?

Står du for at skulle vælge nyt ejendomsadministration selskab, kan du med fordel tage et kig på Bricks And Blocks. Bricks And Blocks har igennem flere år beskæftiget sig med ejendomsadministration af ejendomme i Københavnsområdet, og har stor erfaring med alle de opgaver, som knytter sig hertil. Ejendomsadministrations selskabet Bricks And Blocks er ejet af autoriseret ejendomsmægler Monika Øgaard-Nielsen, som lever og ånder for ejendomsadministration, og som har mere end ti år på bagen inden for dette felt. Læs mere på bricksandblocks.dk