single-image

Hvorfor vælge engansmundbind?

Til anvendelse i forbindelse med begrænsning af smittespredning er engangs mundbind langt det bedste valg.

Først og fremmest er engangs mundbind langt mere hygiejniske end de mundbind som kan vaskes. Hjemmesyede mundbind skal vaskes ved mindst tres grader og gerne med bakterie dræbende sæbe efter hver anvendelse. Samtidig er de fleste hjemmesyede mundbind temmelig tunge og ubehagelige at have på i forhold til de lette engangs mundbind. De bliver hurtigt fugtige hvilket kan give én lyst til at lette lidt for mundbindet, eller helt tage det af. Og så ryger ideen med mundbindet hurtigt.

I stedet bør du anvende engangs mundbind som er godkendt til personlig anvendelse. Disse mundbind er designet til at kunne bæres både indendørs og udendørs. Et trelags mundbind til engangs anvendelse vil typisk have en lav vejrtræknings modstand, hvilket betyder at dit åndedræt stort set ikke er generet af dit mundbind.

Der ud over vil et moderne mundbind til personligt brug have en høj filtrerings kapacitet. Dette betyder at et mundbind af denne type vil være særdeles velegnet til begrænsning af smitte fra næse og mund. Og derfor vil et engangs mundbind af høj kvalitet altid være at foretrække frem for andre typer mundbind.

Hvad koster engangs mundbind?

Det behøver ikke at være så dyrt at anskaffe sig et lager af engangs mundbind. Mundbind fra Testsmart er mærket efter den CE standard som kaldes EN 14683:2019 hvilket betyder at mundbindene er godkendt som medicinsk udstyr og dermed som personligt værnemiddel.

Du får med mundbind fra Testsmart en effektiv barriere til din omverden således at du kan beskytte dine medmennesker mod eventuel smitte – og det til aldeles rimelige priser. Hos Testsmart kan du købe de praktiske og lette engangs mundbind til en stykpris som ligger under syv kroner hvis du køber dine mundbind i pakker a 100 styk.

Du kan finde de smarte mundbind og bestille online via Testsmarts webshop på Testsmart.dk