Hvorfor vælge diamantboring frem for almindelig boring?

10 november 2019 Silje Hansen
Hvorfor vælge diamantboring frem for almindelig boring?

Der er ingen tvivl om at diamantboring er langt mere effektiv, smart og skånsom for fundamentet, hvis du skal have boret eller skæret igennem hårde materialer. En af de store fordele ved at vælge diamantboring frem for en almindelig boring, er at diamantboringen som navnet tyder består af diamanter. Da diamanter er et af de hårdeste materialer, er det også utrolig effektivt, hvis du skal bore igennem beton, granit, asfalt m.m. En af fordelene ved anvende diamant frem for jern eller andet materiale, er at det ikke bliver varmt, når der opstår friktion. På denne måde har diamantboring ikke den samme begrænsning, som der ville være ved almindelig boring. 

Med diamantboring har du også mulighed, for at udføre et mere effektivt og præcis arbejde, så du får det nøjagtige resultat du ønsker for den enkelte opgave. Det er derfor klart en fordel, at finde en fagmand, der har erfaring med diamantboring, og som kan arbejde med små detaljer og præcist boringer. På denne måde er du garanteret et fejlfrit resultat, der ikke er sjusket, fejlbehæftet eller som roder. 

Hvilke diamanter bliver anvendt til diamantboring

Der er sikkert mange der tror, at det er diamanter som vi kender fra smykkeforhandleren eller som den kære Marilin Monroe synger om. Men det er det ikke. De diamanter man typisk anvender for diamantboring er det vi kalder “syntetiske diamanter”. Syntetiske diamanter ikke ægte diamanter, men kunstigt fremstillet, så de bliver ligeså hårde og skarpe som en rigtig diamant. Det er også klart den mest prisbillige løsning, samtidig med at det præcist ligeså effektivt som diamanter.

Derudover bruger man naturligvis de diamanter der falder af som rest fra smykkeindustrien. Det kan være en fejlproduktion, frasortering, eller hvis der skule opstå noget rest, som ikke kan sælges. 

Hvis du derfor står og overvejer hjælp til at skære eller bore i hårde materialer, er det en fordel at kontakte en professionel fagmand, der både har ekspertise og erfaring inden for området. På denne måde er du trygge hænder for et flot resultat

Flere Nyheder