single-image

Har du egentlig fået fat i et godt bygge tilbud?

Du står foran en håndværker, der strækker armen ud til dig for at give håndslag på, at det tilbud, som han lige har forelagt for dig, er noget, som I skal aftale, at han eller andre i firmaet udfører for dig, og som du er villig til at betale for.

Man er presset i den situation, fordi man både er for høflig til ikke at sige nej, og det er kutyme at trykke en udstrakt hånd.

Men endvidere er man jo også blevet udsat for en masse salgstricks undervejs formentlig, for sådan en garvet håndværker er jo også en salgsmand, der vil have kunder i butikken og penge i kassen.

Så der er sikkert blevet lovet et personligt tilbud, der ikke vil blive givet til andre; at man får en masse ekstra ting med “gratis”, og at det er det billigste tilbud af sin slags, men til den højeste kvalitet – og så kommer tilbuddet ikke igen, så man skal slå til NU!

Selvom man måske ikke er kommet alene, er de andre også blevet forført af denne persons evne til at sælge sig selv og sin vare, så de måske blot er lidt skeptiske og ikke andet.

Her skal man så prøve at slå koldt vand i blodet og huske, at man altid har et valg, uanset den situation man befinder sig i, så man kan sagtens vælge at afslå og sige, man vil tænke over det, selvom der angiveligt ikke er noget at tænke over, fordi tilbuddet i så fald forsvinder.

Vedkommende frygter jo bare, at du går over til konkurrenterne, men måske er der netop et bedre bygge tilbud at hente her!

Et tip kunne være at vælge at få 3 gratis byggetilbud, så man ikke binder sig til noget, men man før nogle uforpligtende tilbud, som man så kan tygge lidt på, før man slår til – hvis man overhovedet gør dette.