Find gaver til ham

26 oktober 2021 Miranda Denise Rendboe

advertorial

Gaveideer til ham

Er det snart hans fødselsdag, svendegilde, årsdagen eller en anden anledning, som står for døren? Han er måske manden, der har alt? Eller måske er han bare svær at finde gave til? Eller måske leder du efter noget helt specielt? Så tag et kig hos Geniale Gaver, her finder du med garanti, noget der passer til ham. Alle gaverne købes via danske troværdige hjemmesider, så du ikke skal bekymre dig om at blive snydt. 

Årets hyggeligste måned, december, er rundt om hjørnet. Det er ikke kun juleaften, som behøver være fyldt med gaver, i stedet kan I lave hele december til en hyggemåned med forkælelse. Men der er selvfølgelig ikke budget til store gaver hver dag, så hvad med en julekalender med små overraskelser hver dag, så dagen startes godt ud? Det siges, at hvis morgenen starter godt ud, bliver dagen god. 

Julekalendere og små gaver

Der findes mange forskellige julekalendere, og her tager vi et kig på nogle af dem. Du kan berige ham med værktøjsjulekalender, en strømpejulekalender, kaffejulekalender – så kan dagen virkelig komme i gang med forskellige kaffevarianter dagligt. Det kan også være Chili Klaus’ julekalender, hvis han har en mexicaner gemt i sig, det kan være en julekalender til den søde tand, en med skægolie, en til de barnlige sjæle, du kan købe én, hvor du selv putter små gaver i eller en med toiletartikler. I den sidstnævne fås lidt af hvert, den er ikke feminin – mænd skal jo også vaskes, barbere sig, vaske hår, klippe negle, rede hår og helt generelt pleje sig. 

Det kan også være du er på udkig efter en adventsgave, en økonomisk julegave eller en gave, der er sjov. Hvis du nu vil give en flaske vin, kan du nemlig købe et vinåbnerspil, hvor flasken placeres i et slags fængsel. For at få flasken fri, skal der løses et puslespil. 

Flere Nyheder