single-image

Find din lokale tandlæge i Hjørring

Er du lidt nervøs ved at gå til tandlæge – måske fordi det er mange år siden du sidst har besøgt sådan én? Så bør du faktisk se at komme af sted.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Hjørring?

Hvis du leder efter en professionel og pålidelig tandlæge klinik i Hjørring kan du med fordel vælge Tandlægerne Brinck Seidelins Gade. Hos Tandlægerne Brinck Seidelins Gade er du altid garanteret en behandling i top klasse, udført af dygtige og erfarne fagfolk.

Tandlægerne Brinck Seidelins Gade har mere end halvtreds års erfaring med tandlæge arbejde og har igennem samtlige seks årtier fulgt med tiden, både hvad angår personalets udstyr som det tekniske udstyr du finder i den vel indrettede klinik. Du kan altid være sikker på en grundig og omhyggelig behandling når du vælger Tandlægerne Brinck Seidelins Gade som din tandlæge i Hjørring.

Tandlægerne Brinck Seidelins Gade udfører alle standard tand behandlinger så som tandrensning og tandeftersyn, fyldnings arbejde i forbindelse med karies angreb, forebyggelse og behandling af parodontose, udtrækning af tænder (for eksempel visdomstænder) samt tilpasning og isættelse af implantater, kroner og broer. Tandlægerne Brinck Seidelins Gade tilbyder også diverse former for æstetisk og kosmetisk tand behandling så som blegning og retning af tænder – og du kan også få tilpasset en individuel snorkeskinne hos Tandlægerne Brinck Seidelins Gade.

Du kan altid kontakte Tandlægerne Brinck Seidelins Gade og aftale tid til en indledende konsultation inklusive tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød. Lider du af tandlæge skræk skal du blot informere herom på forhånd, så tandlægen kan sætte ekstra tid af til din behandling. På den måde kan du selv styre tempoet og får dermed en mere positiv oplevelse. Og så har tandlægen bedre mulighed for at opdage eventuelle tilløb til sygdomme eller lidelser, som så kan forebygges i rette tid.

Du kan læse mere om Tandlægerne Brinck Seidelins Gade på tandbrinck.dk

You may like