Find den bedste mekaniker på dit lokale autoværksted i Svendborg

23 december 2020 Astrid Pedersen

Har du netop anskaffet dig en bil, og har du brug for en god fast aftale med et autoværksted? Så bør du vælge et som ligger tæt på, hvor du bor.

Hvilken mekaniker i Svendborg skal jeg vælge?

Er du og familien bosat i Svendborg eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Svendborg Motor Co. A/S som dit faste lokale autoværksted. Svendborg Motor Co. A/S ligger centralt placeret på Odensevej i Svendborg, og er nem at komme til i bil.

Hos Svendborg Motor Co. A/S får du en på en og samme tid personlig og professionel behandling med udgangspunkt i netop din bil og i dine ønsker og præferencer. Svendborg Motor Co. A/S er vellidt og anset i lokal miljøet som et værksted du kan stole på – og lidt til. Foruden de gængse værksteds ydelser tilbyde Svendborg Motor Co. A/S nemlig også en række andre tjenester så som lakering af biler, reparation eller udskiftning af autoglas samt antirust behandling og undervogns behandling.

Det betyder at du kun behøver at benytte eet autoværksted i Svendborg uanset om du skal have udbedret skade efter et stenslag, rettet en Bilka bule ud, eller have foretaget en komplet eller delvis autolakering. Svendborg Motor Co. A/S klarer det hele med et smil – og du får selvfølgelig tilbudt en lånebil i den periode din bil skal tilbringe på værkstedet.

Hos Svendborg Motor Co. A/S finder du udelukkende dygtige og dedikerede medarbejdere i form af mekanikere og service teknikere, som alle kan deres kram og er helt up to date kompetencemæssigt. Med en service aftale hos Svendborg Motor Co. A/S er du godt dækket ind og får med en sådan adgang til gode rabatter og andre fordele, for eksempel gratis bilvask i forbindelse med værksteds besøg.

Du kan læse mere om Svendborg Motor Co. A/S på værkstedets hjemmeside https://www.svendborg-motor-co.dk/.

Flere Nyheder