Få hjælp til at holde haven pæn af en anlægsgartner

04 oktober 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Har du konstant dårlig samvittighed over, hvordan din have ser ud? Og ville du ønske, at du kunne bruge tid på noget i weekenden end at skulle holde din have? Så kan det være en god ide, at du tegner en pasningsaftale med en anlægsgartner. På den måde behøver du ikke selv at bruge tid på pasningen af haven og kan dermed koncentrere dig om noget andet. Samtidig får du en flot have, som du har lyst til at være i, når du så har fri. 

Leder du efter en anlægsgartner i Holstebro eller omegn, som du kan tegne en pasningsaftale med, er det en god ide, at du ser nærmere på Anlægsfirmat K. Larsen. De har stor erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at de kan hjælpe dig med de former for opgaver, du har i din have. Læs mere her

anlægsgartner

Hvad er inkludereret i en pasningsaftale? 

Inden du tegner en pasningsaftale, er det en god ide, at du gør dig klart, hvad du har af behov. Hvilke opgaver kan du selv løse? Og hvilke opgaver vil du gerne have anlægsgartneren til at stå for? For hos Anlægsfirmaet K. Larsen er det nemlig i høj grad op til dig, hvilke opgaver du gerne vil have løst. De kan både vedligeholde grå og grønne områder, som de kalder det. Derfor har du altså vide rammer for, hvilke opgaver de kan tage sig af. 

Det smarteste er derfor, at du skriver de opgaver ned, som du gerne vil have hjælp til, og at du derefter får et tilbud på dem. På den måde ved du, hvor meget det kommer til at koste dig, og du har noget at tage udgangspunkt i med anlægsgartneren, hvis du for eksempel gerne vil have prisen ned. Det er derfor en god ide at starte med tilbuddet og derefter tage en snak med firmaet. 

Flere Nyheder