single-image

Få en lækker nybygget bolig i nærheden af Kolding

Bor du i Trekantsområdet, og går du og overvejer at flytte inden for den nærmeste fremtid, er du sikkert på udkig efter et godt område, hvor du kan flytte hen. Det område kunne meget vel være Dalby. Det ligger i nærheden af Kolding og er et nybyggerområde, hvor der kommer til at være fokus på børnefamilierne og seniorerne. Derfor kommer der også til at være masser af faciliteter, der henvender sig specielt til dem. Derudover er der ikke langt til naturen, hvilket gør, at du kommer til at få det bedste fra både byen og landet. 

Et af de boligområder, som du har mulighed for at skrive dig op til i Dalby, er Dalby Bakke. Det kommer til at bestå af 69 rækkehuse på mellem 98 og 115 kvadratmeter. Husene kommer til at have mellem tre og fem værelser, og du kan vælge mellem flere forskellige typer. Alle husene kommer til at have egen have og parkeringsplads. 13 af boligerne er blevet klar i løbet af 2019, og du har mulighed for at skrive dig op til de resterende nu. 

En stor fordel ved at flytte ind i et nybygget hus er, at det er stort set vedligeholdelsesfrit. Der kommer til at gå lang tid, før der er større projekter i huset. Dermed får du altså et hus, der bare fungerer. Det er både rart, når du er en del af en travl børnefamilie, og når du er senior, der gerne vil bruge tid på noget andet end at reparere og renovere på din bolig. 

Nybyggerområder er ofte langt nemmere at komme ind i og møde nye mennesker i forhold til mere etablerede områder. Derfor opstår der hurtigt et rigtig godt naboskab i sådan nogle områder. Det bliver et sted, hvor børnene løber ind og ud af haverne og leger med hinanden, og hvor de voksne kan mødes til en kop kaffe eller en øl over den spirende hæk.