Er der kommet skidt på din snapback?

28 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er mildt sagt virkelig frustrerende, hvis man nu har anskaffet sig en funklende ny snapback af flot design og pænt udseende, der også er i god kvalitet, og den så bliver beskidt.

Man passer jo på den, så man ikke kommer til at sætte sig på den, og selvom den er robust, så vil man helst ikke teste, hvad den kan holde til; så man beholder den på hovedet eller lægger den eller hænger den på en knage, når man ikke skal bruge den.

Men man kan sagtens risikere, at den bliver beskidt af den en eller anden grund:

– Der kan være støv i luften, der sætter sig på den.
– Det regner på den, så snavs og skidt i luften ender på ens snapback.
– Fugle kan besørge på den!

Det sidste er nok det værste, folk de fleste af os ved, hvor ulækkert sådan noget fuglelort kan være.

Men man har jo ikke købt en snapback for at gemme den væk, så hvordan sørger man for, at den ikke bliver alt for ulækker at gå rundt med?

Din snapback skal være i sikre hænder hos dig

Det kommer til at se for dumt ud at give den overtræk på, men et andet tip kan være at tjekke vejret, for hvis det blæser for meget, kan en blæse af hovedet på en og ende i en vandpyt eller noget andet snavset.

Hvis man får skidt på den – såsom via fuglelort – så bør man hurtigt forsøge at fjerne det forsigtigt med en klud ved at duppe på den og ikke tvære lortet rundt.
Det skal man gøre, inden det størkner.

Ellers skal man læse vaskebetegnelsen på ens snapback, så man ved, hvordan man holder den ren, hvis den nu skulle blive beskidt – og det ender den jo nok med at blive.

Flere Nyheder