Du kan også gå efter nummer to i en test

28 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Du er blevet klogere på sovneksperterne.dk, hvad det er for en kontinentalseng, der er kommet på førstepladsen i deres test, så har du også en god idé om, hvad det er for en specifik type seng, som du skal gå efter.

Du kan nemlig se, at testen har sat fokus på de områder ved sengen, som der er vigtige for dig, så du kunne sådan set ikke ønske dig mere af denne test.

Så førstepladsen i den test er den type seng, som du vil gå efter.

Men der kan være ting, der gør, at du faktisk ikke ender med at vælge den førsteplads, og det er nogle af de ting, som vi vil komme på i det følgende skriv.

Nogle af grundene er bare uheldige omstændigheder, mens andre er bevidste valg, hvor man med vilje er gået fordi den, der var på førstepladsen.

Nummer to i en test kan også være god nok

Det kan først og fremmest have noget at gøre med, at selvom førstepladsen faktisk er den bedste, så har du bare ikke råd til den for tiden, og du mangler en seng her og nu, så du kan ikke vente på, at du får råd til den.

Den kan også være udsolgt alle de forskellige steder, hvor du søger efter den, hvilket jo netop kan være en konsekvens af denne test, da andre end dig nok har spottet testresultatet og går efter den seng, der blev nummer et, og så forsvinder den hurtigt.

Derfor kan det måske også være et strategisk kneb, at du vælger at tage nummer to i testen og ikke nummer et, fordi den faktisk var tæt på at komme på førstepladsen, så den må næsten være lige så god.

Den kan jo tænkes endda at være forholdsvis billig og endda være på lager forskellige steder, så den er til at få fat i.

Flere Nyheder