Din hostingløsning er afgørende for god SEO på din hjemmeside

08 september 2021 Emilie Jacobsen

SEO er måske ikke noget, som du tænker så meget over, når du skal til at oprette en hjemmeside. Det er typisk noget, som mange forbinder med teksterne på selve hjemmesiden, og at de skal indeholde de rigtige keywords. Det er da også rigtigt, at det er vigtigt, at de gør det, men SEO er også meget mere end det.

Søgemaskinerne er i dag blevet uhyre avancerede. De ser derfor på mange andre aspekter i forbindelse med din hjemmeside end bare keywords. Det er for eksempel, hvor hurtig din side er til at blive indlæst, og hvor mange der går væk fra siden lige efter, at de er gået ind på den.

Begge dele har blandt andet at gøre med, hvilken form for domæne hosting du har valgt. Hvis du ikke har valgt en med nok serverplads, er det nemlig med til at gøre din hjemmeside langsom. Og hvis din hjemmeside er langsom, er der mange, der hurtigt går væk fra den. Dermed kan det altså ende med at sende dig længere ned i en søgning, fordi du har valg den forkerte hostingløsning. 

Få nok serverplads med Simply.com

Et dansk webhotel, hvor du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige abonnementer, er simply.com. De forskellige abonnementer giver dig selvfølgelig forskellige mængder af serverplads. Det dyreste abonnement beregnet til virksomheder er derfor selvfølgelig det, der giver dig mest serverplads. 

Hvis du er ved at oprette en hjemmeside til din virksomhed, er det særligt vigtigt, at du sørger for at tænke over, hvilken hosting du vælger. SEO er afgørende, hvis du får mange af dine kunder via nettet – eller måske som en webshop lever udelukkende af at gøre det. Derfor bør det ikke være et sted, hvor du sparer. Dog kan det nævnes, at du selvfølgelig altid kan opgradere til et abonnement med mere serverplads senere, hvis du får brug for det. 

Flere Nyheder