Danmarks bedste firmafrugt!

12 september 2019 Louise Iversen
Danmarks bedste firmafrugt!

En arbejdsdag kan til tider være lang og udmattende, og nogle gange er kaffekontoen mere end fyldt op; måske er det blodsukkeret, der trænger til et boost?

Førhen blev der ofte disket op med kiks og kager, hvis medarbejderstaben skulle have lidt lækkert; men det er efterhånden soleklart, at det ikke er den bedste vej at gå. Jo, dit blodsukker stiger – men faldet er drastisk og kommer ganske kort efter indtag af raffineret sukker, hvorfor du faktisk føler dig endnu mere træt efterfølgende.

Mange virksomheder benytter sig idag af en frugtordning – skulle I ikke også ha’ sådan en?

Hos frugtcompagniet.dk er hjælpen at finde! Frugtcompagniet.dk er et ungt og livligt hold mennesker, der opstartede i 2003. Det knivskarpe fokus er netop på etablering af frugtordninger, leveringer og service i særklasse! Og kundekartoteket er bugnende – hele 1500 danske virksomheder gør brug af Frugtcompagniet, der kommer forbi i egne servicebiler en eller flere gange om ugen. Hyppigheden er helt op til dig! Frugten ankommer enten i indbydende kurve, der er klar til at sætte på bordet, men der foreligger også mulighed for at vælge levering i kasser, hvorved anretningen er helt op til den enkelte arbejdsplads. 

Personalet hos Frugtcompagniet har, som allerede nævnt, fuld opmærksomhed på, at den enkelte virksomhed skal være tilfreds, hvorfor der løbende er en dialog, så alle parter er tilfredse med samarbejdet. Det kan være, at jeres behov ændres, og I ønsker at prøve en anden frugtpakke eller gerne vil øge hyppigheden af leveringer? Trælse telefonkøer og sløv respons er en by i Sibirien ved brug af denne leverandør, og I vil ikke blive skuffede; tværtimod. Du vil finde, at der er høj fleksibilitet, så tøv ikke med at spørge.

I kan altså med garanteret tryghed vælge Frugtcompagniet, hvis I ønsker at opstarte levering af firmafrugt – det høje antal af allerede eksisterende kunder vidner herom!

 

Flere Nyheder